Aanbieding Casa das Flores - Vakantiehuis

Casa das Flores - Vakantiehuis
€735.00

Casa das Flores - Vakantiehuis

Comfortabel , licht vakantiehuis vlakbij zee en mooie tuin met prachtig uitzicht. Casa das Flores is gunstig gelegen in een kleine urbanisatie op 1 km van het leuke badplaatsje Luz. Vanaf woonkamer, terrassen en tuin kijkt u uit over Luz, de kliffen, waaronder de Zwarte Rots', en de Atlantische Oceaan. Vanaf het dakterras is het uitzicht indrukwekkend. Het is hier heerlijk toeven. Dankzij vloerverwarming en open haard is Casa das Flores ook in de winter een aangenaam vakantiehuis! In de geheel ommuurde tuin hebt u totale privacy. Op 5 minuten lopen vindt u nog een zwembad en tennisbaan bij 'Bar Carib' (niet gratis). Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa das Flores - Vakantiehuis

Regio
6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €735.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa das Flores - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa das Flores - Vakantiehuis

€735.00