Aanbieding Casa da Rocha - Vakantiehuis

Casa da Rocha - Vakantiehuis
€965.00

Casa da Rocha - Vakantiehuis

Deze vrijgelegen villa ligt op de landtong van Praia da Rocha met uitzicht op de nieuwe haven en strand. Hier geniet u volledige privacy, terwijl het kilometerslange zandstrand op 100 m afstand ligt. Ook de andere geneugten van de toeristenstad zoals restaurantjes, café's en zelfs een casino liggen op loopafstand! Een ideale plek voor een grote familie of meerdere gezinnen waarbij ieder kan doen wat hij wil: luieren bij het huis, zonnen op het strand, of bijvoorbeeld gezellig winkelen in Portimão!De villa heeft drie verdiepingen en kan op twee manieren gehuurd worden: begane grond en 1e verdieping samen voor maximaal zes personen, of u huurt de aparte tuinsuite erbij zodat er plaats is voor maximaal 10 personen. Deze tuinsuite heeft zijn eigen ingang via de tuin. Hij kan echter ook via een trap binnendoor bereikt worden.In de juli en augustus wordt alleen het gehele huis verhuurd. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa da Rocha - Vakantiehuis

Regio
6-10

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €965.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa da Rocha - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa da Rocha - Vakantiehuis

€965.00