Aanbieding Casa da Mae - Vakantiehuis

Casa da Mae - Vakantiehuis
€500.00

Casa da Mae - Vakantiehuis

Casa da Māe maakt onderdeel uit van een klein vakantiecomplex met drie woningen: Casa da Māe, Casa Panorama en Casa Romance. Elke woning is geschikt voor maximaal 4 personen. De totale accommodatie leent zich ook uitstekend voor families en groepen.(max. 12 pers.). Het complex is omgeven door diverse terrassen op verschillende niveaus en heeft bloemrijke tuinen met daarop prachtige loofbomen, naaldbomen en olijfbomen. Het terrein is 2500 m2 groot en ligt op de zuidkant van een heuvelrug. Vanuit de woonvertrekken heeft u zicht op het zwembad met de bijbehorende terrassen en buitendouche. Tevens kunt u beschikken over 'uw eigen' privé terras. De twee dakterrassen bieden de mogelijkheid heerlijk te zonnen en geven een fantastisch uitzicht over de weide omgeving. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa da Mae - Vakantiehuis

Regio
4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €500.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa da Mae - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa da Mae - Vakantiehuis

€500.00