Aanbieding Casa Suzie - Vakantiehuis

Casa Suzie - Vakantiehuis
€1040.00

Casa Suzie - Vakantiehuis

De rust van deze heerlijke vakantievilla kan niemand verstoren. Casa Suzie ligt rustig op een heuvel met rondom fantastisch uitzicht en biedt plaats aan maximaal 12 personen.Vanuit de royale woonkamer met comfortabele sofa's en stoelen hebt u mooi zicht op het zwembad. Ook heerlijk is het verhoogde zonneterras. De subtropische tuin rondom is mooi aangelegd en heeft verschillende zitjes. Een genot is de overdekte jacuzzi met geweldig uitzicht!Casa Suzie is een speels vakantiehuis. Eén van de slaapkamers is buitenom te bereiken en een slaapkamer ligt in een aparte studio naast het huis. Airco zorgt voor koelte in de hete jaargetijden en voor warmte 's winters. De eetkamer heeft een aparte houtkachel. In de directe omgeving is genoeg te beleven. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Suzie - Vakantiehuis

Regio
8-12

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1040.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Suzie - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Suzie - Vakantiehuis

€1040.00