Aanbieding Casa São Marcos - Vakantiehuis

Casa São Marcos - Vakantiehuis
€895.00

Casa São Marcos - Vakantiehuis

Als u het authentieke Portugal wilt ervaren, geheel tot rust wilt komen in een prachtige omgeving en toch niet al te ver van de kust wilt zijn dan is dit vrijstaand vakantiehuis Casa São Marcos een must! Het is een zeer ruim vakantiehuis (185 m2). De grote woon/eetkamer geeft toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras met eettafel en stoelen. Verder zijn er een goed ingerichte open keuken en 3 slaapkamers. Vóór het terras ligt het grote zwembad. Deze vakantievilla ligt in een heuvelachtig landschap op 1 km van het plaatsje São Marcos da Serra. Eigenlijk in het overgangsgebied tussen de provincies Algarve en Alentejo. Er zijn geen buurhuizen, dus u hebt volledige privacy en rust. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa São Marcos - Vakantiehuis

Regio
6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €895.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa São Marcos - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa São Marcos - Vakantiehuis

€895.00