Aanbieding Casa Robalo - Vakantiehuis

Casa Robalo - Vakantiehuis
€675.00

Casa Robalo - Vakantiehuis

Casa Robalo heeft een prachtige ligging direct aan het natuurpark Ria Formosa. Alleen een zandweggetje scheidt de tuin van de lagune, het wad tussen kust en eilanden. In de lagune kunt u heerlijke ebwandelingen maken of zwemmen in de stroompjes. Of u steekt over naar de uitgestrekte stranden op het eiland voor de kust. Casa Robalo was oorspronkelijk een eenvoudige visserswoning, maar is geheel gerenoveerd en nieuw ingericht. Hierdoor is er een gezellig huis ontstaan dat door de vloerverwarming in alle vertrekken ook in het frisse jaargetijde comfortabel is. De houtkachel in de woonkamer zorgt voor extra gezelligheid. De tuin van Casa Robalo is mooi begroeid en biedt volledige privacy, ook op het mooie overdekte voorterras. Rondom het zwembad en naast de gezellige bar bij de barbecue zijn er diverse heerlijke plekken om te kokkerellen en eten! Vanuit het dakterras met overdekt zitje, bereikbaar via een buitentrap, kunt u van het adembenemende uitzicht over de lagune genieten. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Robalo - Vakantiehuis

Regio
4-6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €675.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Robalo - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Robalo - Vakantiehuis

€675.00