Aanbieding Casa Rico - Vakantiehuis

Casa Rico - Vakantiehuis
€515.00

Casa Rico - Vakantiehuis

Casa Rico is een prachtig gerestaureerd Portugees boerenhuis. De inrichting is zeer praktisch met mooie tegelvloeren en traditionele plafonds met balken en verder voorzien van alle comfort van deze tijd. In de woonkamer staat een gezellige houtkachel. Het huis staat op 6000m2 grond. Voor het huis ligt een mooi overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Hiervandaan is er tussen de oude broodoven en de olijfbomen door een mooi uitzicht over de vallei. Het zwembad ligt één terras lager. Ook hiervandaan een prachtig uitzicht en plek om te zonnen. Omdat twee van de slaapkamers niet te verwarmen zijn wordt het huis in het laagseizoen aan maximaal twee personen verhuurd. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Rico - Vakantiehuis

Regio
2

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €515.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Rico - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Rico - Vakantiehuis

€515.00