Aanbieding Casa Palmela - Vakantiehuis

Casa Palmela - Vakantiehuis
€375.00

Casa Palmela - Vakantiehuis

Casa Palmela heeft een mooie ligging: direct aan het Nationale Park “Ria Formosa” en heeft een fantastisch uitzicht over de lagune tot aan zee. Het appartement ligt op de 2e verdieping van een appartementengebouw aan een levendige straat. Het is 25 jaar oud, maar in 2011 totaal nieuw gerenoveerd. Door de zeer centrale ligging is een auto niet noodzakelijk. Op 200m ligt het treinstation van Fuseta met verbinding naar Faro. Het centrum met restaurantjes, strand etc. ligt op 800 meter. En op 1 km ligt het bootje dat u naar het strand van het eiland Armona tegenover Fuseta brengt. Hoewel er in Fuseta wel toerisme is, treffen zich hier vooral veel Portugesen. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Palmela - Vakantiehuis

Regio
6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €375.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Palmela - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Palmela - Vakantiehuis

€375.00