Aanbieding Casa Monte Novo - Vakantiehuis

Casa Monte Novo - Vakantiehuis
€260.00

Casa Monte Novo - Vakantiehuis

Wilt u zich onderdompelen in het lokale leven en zoekt u zon, rust, heuvels en prachtige strandjes op nog geen half uur rijden? Houdt u van lekker maar betaalbaar eten in lokale restaurantjes, wilt u wandelen of fietsen, van mooie uitzichten genieten en lekker lui lezen in een hangmat dan is Casa Monte Novo de ideale vakantieplek . Een vrolijk en fris vakantiehuis!Casa Monte Novo ligt direct aan de Via Algarviana, een lange afstand wandel- en fietsroute die loopt vanaf Alcoutim in het oosten van Portugal naar Cabo de Sao Vicente in het westen.Het is een schilderachtig, kindvriendelijk en handig ingedeeld Portugees huis, rustig gelegen, direct aan de provinciale weg tussen Messines en Alte.Op het dak van het huis is er, naar een oude traditie in de Algarve, een groot(slaap)terras vanwaar je de hele omgeving kunt zien en kunt genieten van de schitterende Portugese sterrenhemel. Overdag kun je vanaf hier, bij helder weer, de zee aan de horizon zien glinsteren. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Monte Novo - Vakantiehuis

Regio
4-5

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €260.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Monte Novo - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Monte Novo - Vakantiehuis

€260.00