Aanbieding Casa Monte Alegre - Vakantiehuis

Casa Monte Alegre - Vakantiehuis
€350.00

Casa Monte Alegre - Vakantiehuis

Casa Monte Alegre ligt in de heuvels zuidelijk van São Bras de Alportel en ten noorden van Faro. Gasten bewonen het linkergedeelte van de vakantievilla die in 2003 is gebouwd. Het vakantiehuis ligt op een groot grondstuk. De prachtige tuin wordt met liefde verzorgd door de Zweeds/Nederlandse eigenaren. Het uitzicht over het zwembad heen naar de heuvels geweldig. Het gemeenschappelijke zwembad wordt aangenaam schoongehouden door een zoutoplossing. Het huis heeft airconditioning en is derhalve behaaglijk in de hete en koelere periodes van het jaar. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Monte Alegre - Vakantiehuis

Regio
2

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €350.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Monte Alegre - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Monte Alegre - Vakantiehuis

€350.00