Aanbieding Casa Marinha - Vakantiehuis

Casa Marinha - Vakantiehuis
€545.00

Casa Marinha - Vakantiehuis

Casa Marinha is een schitterend appartement dat deel uitmaakt van een kleinschalige appartementenvilla bestaande uit zes luxe appartementen. De villa ligt op een unieke locatie op slechts 300 meter afstand van één van de mooiste stranden van de Algarve: Praia da Marinha. Vanaf de royale living en veranda van het appartement kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Bijna nog mooier is het panoramische 'wauw' uitzicht vanaf het dakterras. U kijkt zuidelijk uit over de prachtige Atlantische oceaan en de prachtige kliffen van de Algarve. Noordelijk kijkt u uit op het prachtige landschap van de Algarve met zicht op het Monchique gebergte. Op dit grote (65 m2) dakterras kunt u heerlijk zonnebaden of relaxen in volledige privacy. Er is een heerlijk schaduwgedeelte gecreërd. 's Avonds is het genoeglijk barbecueën, ondertussen genietend van het uitzicht op de fonkelende lichtjes van de badplaats Armâcao de Pêra en de schoonheid van de sterrenhemel. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Marinha - Vakantiehuis

Regio
4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €545.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Marinha - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Marinha - Vakantiehuis

€545.00