Aanbieding Casa Fuseta - Vakantiehuis

Casa Fuseta - Vakantiehuis
€295.00

Casa Fuseta - Vakantiehuis

Casa Fuseta heeft een geweldige ligging: direct aan de lagune, met fantastisch uitzicht naar de oceaan, het Nationale Park “Ria Formosa” en het eiland Armona. Het appartement ligt op de 4e en bovenste verdieping van een gebouw waar zich op de begane grond een aantal cafés en restauranten met terrassen bevinden. Hoewel er in Fuseta wel toerisme is, treffen zich hier vooral veel Portugesen. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Fuseta - Vakantiehuis

Regio
3

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €295.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Fuseta - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Fuseta - Vakantiehuis

€295.00