Aanbieding Casa Estevao - Vakantiehuis

Casa Estevao - Vakantiehuis
€990.00

Casa Estevao - Vakantiehuis

Deze prachtige nieuwe (2011) villa met vier slaapkamers en zwembad ligt vlak bij het pittoreske plaatsje Santo Estevāo. Het heeft een mooie landelijke ligging met heerlijke uitzichten.De vakantievilla is modern, in mediterraanse stijl ingericht. Helder en licht met een gezellige inbouwhaard. Naast de grote woonkamer met eetgedeelte ligt de compleet ingerichte design keuken met ontbijteiland en een marmeren werkblad.Vanuit zowel woonkamer, keuken als de slaapkamer op de begane grond is er toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras en zwembad voor het huis. Hiervandaan prachtig uitzicht richting zee.De 1e verdieping wordt bereikt via een mooie natuurstenen trap en bestaat uit drie slaapkamers. Vanuit de slaapkamers is er toegang tot een groot terras met tafel en stoelen.Het grondstuk is ongeveer 5000 m2 groot met vele oude bomen. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Estevao - Vakantiehuis

Regio
4-8

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €990.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Estevao - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Estevao - Vakantiehuis

€990.00