Aanbieding Casa Caramujeira - Vakantiehuis

Casa Caramujeira - Vakantiehuis
€510.00

Casa Caramujeira - Vakantiehuis

Casa Caramujeira is een prachtig, royaal en luxe appartement met een magnifiek zeezicht! Het appartement is gesitueerd op de 1e (bovenste) verdieping in een nieuw kleinschalig complex van zes appartementen! Gelegen op een unieke locatie in een rustige, landelijke omgeving en slechts ca. 300 meter lopen van het mooiste strand van de Algarve: Praia da Marinha.Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Armâcao de Pêra en de Atlantische Oceaan en is er toegang tot het hoger gelegen dakterras. Hier is het uitzicht echt schitterend.Direct vanuit het appartement kunt u lange wandelingen over de kliffen maken met schitterende uitzichten op zee en de diverse baaien. Direct naast het appartement ligt het gezamenlijke zwembad met kinderbadje. Doordat het appartement vloerverwarming heeft is het ook zeer geschikt om er in de wintermaanden te verblijven. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Caramujeira - Vakantiehuis

Regio
2-4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €510.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Caramujeira - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Caramujeira - Vakantiehuis

€510.00