Aanbieding Casa Boi - Vakantiehuis

Casa Boi - Vakantiehuis
€625.00

Casa Boi - Vakantiehuis

Casa Boi is een prachtige vakantievilla op een fantastische locatie. De villa ligt bovenop een heuvel en laat u genieten van vrij uitzicht richting zee! Casa Boi is omgeven door een 3000 m2 groot grondstuk, mooi begroeid en met een groot grasveld. Voor het vakantiehuis ligt het zwembad. Overal rondom is altijd een geschikte plek om te zonnen of te relaxen in de schaduw. De inrichting van Casa Boi is gezellig en comfortabel. De woonkamer met grote ramen biedt mooi uitzicht op tuin, zwembad en de terrassen. In de wintermaanden zorgen houtkachel en vloerverwarming voor een behaaglijke warmte. De omgeving is landelijk. Olijf-, wijn-, amandelboom- en sinaasappelboomgaarden wisselen elkaar af. Casa Boi is echt een heerlijk vakantiehuis waar u volkomen tot rust kunt komen en genieten van 'huis, tuin en zwembad' met gezellige drukte op korte rijafstand. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Boi - Vakantiehuis

Regio
6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €625.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Boi - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Boi - Vakantiehuis

€625.00