Aanbieding Casa Atangerina - Vakantiehuis

Casa Atangerina - Vakantiehuis
€650.00

Casa Atangerina - Vakantiehuis

Casa Atangerina is van oorsprong een oud boerderijtje. Het is verbouwd tot een sfeervol vakantiehuis met een groot terras op het zuiden , waar je in de ochtendzon kunt genieten van een kop koffie of thee en 's avonds in de laatste zonnestralen een glas wijn kunt drinken.Op het lager gelegen terras ligt een privé zwembad met lounge-bed. Het zwembad is ommuurd met toegang via hekjes, dus veilig voor kleine kinderen.Het huis ligt op een 8 hectare groot terrein omringt door groene heuvels met kurkeiken en beneden in de vallei stroomt in het voorjaar een riviertje.Door de geheel vrije ligging geniet je hier van volledige privacy en rust. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Atangerina - Vakantiehuis

Regio
5

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €650.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Atangerina - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Atangerina - Vakantiehuis

€650.00