Aanbieding Casa Armona - Vakantiehuis

Casa Armona - Vakantiehuis
€675.00

Casa Armona - Vakantiehuis

Casa Armona heeft een mooie ligging met volledige privacy. Dit vakantiehuis grenst aan de natuurpark Ria Formosa en biedt een fantastisch uitzicht op de eilanden voor de kust. Vanaf Casa Armona hebt u via een eigen poort directe toegang tot de lagune (het wad tussen de kust en de eilanden), waar u bij eb heerlijke wandelt of bij vloed in de stroompjes kunt zwemmen. Bij zeer laag water kunt u zelfs oversteken naar het kilometerslange strand op het eiland voor de kust. Achter het huis zijn het zwembad met een groot zonterras en de barbecue met stenen eettafel, aanrecht en broodoven. Het grote voorterras is geheel overdekt door een grote pergola met kleurige bougainville. Voor het terras ligt een ommuurd gazon met schaduwrijke plekken onder de acaciabomen.Casa Armona is een comfortabel vakantiehuis dat met vloerverwarming ook in de frissere maanden zeer behaaglijk is. De open haard werkt dan nog sfeerverhogend. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Armona - Vakantiehuis

Regio
4-6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €675.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Armona - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Armona - Vakantiehuis

€675.00