Aanbieding Casa Areias - Vakantiehuis

Casa Areias - Vakantiehuis
€1485.00

Casa Areias - Vakantiehuis

Casa Areias is een in 2010 in Portugese landhuisstijl gebouwd huis. De inrichting en architectuur is eenvoudig met een mooie mix van modern en rustikaal. Het huis bestaat uit twee delen: een deel met woonkamer, slaapkamer en badkamer; via een tussendeur komt men in het tweede gedeelte met woonkamer met kleine keuken, twee slaapkamers en een badkamer.De ligging is prachtig: op een heuvel in het groen met mooie uitzichten. Voor het huis ligt een groot overdekt terras. Via een kleine trap bereikt men het zwembad dat iets lager voor het huis ligt. De liefdvol aangelegde tuin heeft meerdere terrassen en nodigt uit om te relaxen.. Ook kinderen kunnen heerlijk spelen. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Areias - Vakantiehuis

Regio
6-8

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1485.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Areias - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Areias - Vakantiehuis

€1485.00