Aanbieding Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis

Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis
€490.00

Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis

Dit schitterende woonhuis vindt u op het kleinschalige park Windmill Hill, of zoals de Portugezen het noemen: Alto do Moinho, vernoemd naar de molen welke naast het grote zwembad staat. Windmill Hill is op de top van een heuvel onder architectuur in Moorse stijl gebouwd. De ligging is uniek. Tot het strand, het oude centrum van Albufeira en de haven is het nl. slechts enkele minuten lopen.Het condominium heeft een zwembad, prachtig aangelegde tuinen en een grote lig- en speelweide. Het huis is in privé eigendom van een Nederlandse eigenaar en is in optimale staat!De woning bevindt zich op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van 95m2. De terrassen zijn ieder ongeveer 25 m2 groot.Schuiferdeuren vanuit de woonkamer geven toegang tot het terras aan de voorkant met mogelijkheid tot BBQ-en. Voor een drankje of kleine snack kunt u naar het restaurant naast het zwembad. Houdt u van voetballen of tennissen dan zit u hier ook goed. Erzijn namelijk twee tennisbanen en een voetbalveld. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis

Regio
4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €490.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa Alto do Moinho - Vakantiehuis

€490.00