Aanbieding Borger - Bungalow

Borger - Bungalow
€145.00

Borger - Bungalow

Op de Drentse Hondsrug, midden in het bos- en heidegebied, ligt het vakantiehuis Borger. Dankzij de centrale ligging van het vakantiepark is dit vakantiehuis een prima uitvalsbasis voor mooie tochten te voet of per fiets door de prachtige omgeving. Tijdens uw wandel- of fietstocht zult u in het sfeervolle landschap diverse historische dorpjes en vele bezienswaardigheden tegenkomen. Borger is een vrijstaand vakantiehuis in een natuurrijke omgeving. Op de begane grond vindt u de woonkamer met houtkachel. De compleet voorziene keuken beschikt onder meer over een magnetron, een oven en een vaatwasser. Er zijn ook een wasmachine en een wasdroger in het vakantiehuis aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer met douche. Er is bij de bungalow parkeergelegenheid voor een auto. De indeling/inrichting, exterieur en ligging van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Borger - Bungalow

Aantal Sterren
2

Plaats
Exloo

Regio
Drenthe

Land
Nederland

Longtitude
6.88588476

Latitude
52.86609268

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €145.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Borger - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Borger - Bungalow

€145.00