Aanbieding Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow

Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow
€89.00

Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow

Park Noordwijkse Duinen ligt te midden van de Zuid-Hollandse duinen, aan de rand van Noordwijk. Chalet Zeearend 4 is een vakantie-appartement voor 4 personen op de middelste of de bovenste verdieping van het appartementengebouw. U heeft een balkon met zitje en kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van het park, zoals een buitenzwembad en diverse speeltuintjes. Op minder dan 3 kilometer vindt u het rustige gedeelte van het Noordwijkse strand. Dit appartement heeft een woon- en eetkamer, twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, en een badkamer met douche en toilet. Ook is er een apart toilet aanwezig. “Tip: ga een dagje naar pretpark Duinrell, op 20 minuten rijden van Chalet Zeearend 4!” - Tatiana Giromus, inkoopagent De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow

Aantal Sterren
3

Plaats
Noordwijk

Regio
Zuid-Holland

Land
Nederland

Longtitude
4.48995399

Latitude
52.28686523

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €89.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Appartement 4 pers Noordwijkse Duinen - Bungalow

€89.00