Aanbieding Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis

Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis
€510.00

Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis

In een zeer rustig gedeelte van Praia da Rocha op 50 m van het strand verhuren we 10 luxe appartementen. Alle appartementen hebben een geweldig uitzicht naar het strand,het achterland of de haven van Praia da Rocha. Bovendien zijn ze voorzien van alle luxe zoals airconditioning, satelliet tv en WiFi internet! Het kleine appartementengebouw heeft echt een toplocatie omdat jehiervandaan, in het rustige gedeelte van het bruisende Praia da Rocha, werkelijk op zeer korte loopafstand bent van zowel het strand als ook denieuwe mondaine Marina en het beroemde Fortaleza, de vuurtoren en de wandelboulevard. Maar ook de vele gezellige winkeltjes, boetiekjes en restaurantjes in alle prijsklassen zijn binnen handbereik. Het gebouw is optimaal beveiligd met een afgesloten inkomsthal, zodat uitsluitend 'bewoners' toegang hebben. De chique receptieruimte bevat veel marmer, een gezellige zithoek en een prachtig rustiek eikenhouten trappenhuis. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis

Regio
2-4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €510.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Apartemento do Rio 104 - Vakantiehuis

€510.00