Aanbieding 18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis

18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis
€2119.00

18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis

Beleef deze boeiende en zeer uitgebreide rondreis door Costa Rica! U zult tijdens de reis kennismaken met tropische regenwouden, actieve vulkanen en vele tropische planten en diersoorten. U bezoekt de Stille Oceaan, de mooie zandstranden van Manuel Antonio, de nevelwouden van Rincon de la Vieja en het regenwoud van Sarapiqui. In deze tropische omgeving ziet u de mooiste vogels en reptielen. Ook de indrukwekkende en actieve Arenal vulkaan zal een blijvende indruk achterlaten. Tevens verblijven we in het toeristische badplaatsje Playa del Coco, aan de Stille Oceaan. Van hieruit kunt u een heerlijke boot- en snorkeltocht maken naar een prachtig verlaten strand. Het ultieme genieten!Tijdens uw rondreis verblijft u in goede, vaak typisch Costaricaanse hotels en lodges en het ontbijt is inbegrepen! We reizen in een middelgrote bus met maximaal 20 zitplaatsen en u wordt vergezeld door deskundige Nederlandssprekende reisleiding.Om milieuvervuiling tegen te gaan, en de prachtige natuur van Costa Rica zoveel mogelijk te respecteren, hebben FOX Vakanties en de lokale agent voor u een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, die u op vele plaatsen, zoals in hotels en restaurants, met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijgt u bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke en goedkope singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis

Land
Costa Rica

Vertrekdatum
dag 12 Palo Verde gebied

Soort Accomodatie
Hotel

Extra Omschrijving
dag 2 San José

Vervoersmiddel
dag 3 en 4 San José - Sarapiqui

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2119.00 bij Fox Singlereizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB. Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, Nederlandssprekende reisleiding.

18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Singlereizen
18 daagse singlereis Actief Costa Rica - Singlereis

€2119.00