Aanbieding 15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis

15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis
€1529.00

15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis

Onze absolute bestseller met duizenden tevreden klanten! U bezoekt de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand, waaronder het kleurrijke Koninklijk Paleis, de River Kwai, de bergstammen in het noorden van Thailand en het gebied bij de Gouden Driehoek.U verblijft steeds in uitstekende hotels op basis van halfpension en reist in een luxe airco-touringcar. Aan het eind van de reis kunt u relaxen aan het zwembad van ons hotel in Hua Hin/Cha-Am, waar u verblijft op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke en goedkope singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 10 Chiang Mai

Soort Accomodatie
Hotel

Extra Omschrijving
dag 2 Bangkok

Vervoersmiddel
dag 3 Bangkok

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1529.00 bij Fox Singlereizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB. Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, Nederlandssprekende reisleiding.

15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Singlereizen
15 daagse singlereis Noord Thailand - Singlereis

€1529.00