Aanbieding Hotel Husa Barcelona - Hotel

Hotel Husa Barcelona - Hotel
€51.04

Hotel Husa Barcelona - Hotel

Hotel Husa Barcelona ligt op het beroemde Plaza Cataluña, de belangrijkste plaats van Barcelona, een paar meter van de Ramblas, en het gotische district. Het hotel beschikt over 79 kamers, waarvan sommige van hen met een prive-terras, dat biedt u een prachtig zicht van de Plaza Cataluña. Onze grote en kostbare ruimte zal ook helpen u en uw familie, om te genieten van uw verblijf in Barcelona. Het hotel biedt ook Wi-Fi, een tv-ruimte, solarium, computer met internet, wasservice en een parkeerplaats in hetzelfde gebouw. Locatie van het hotel is ideaal voor een bezoek aan Barcelona te voet. Zoekt u een leuk en goedkoop hotel, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Hotel Husa Barcelona - Hotel

Aantal Sterren
4

Plaats
Barcelona

Land
Spanje

Soort Accomodatie
hotel

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €51.04 bij Boekuwhotelbarcelona.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

BookYourHotel.org is een online promotiekanaal voor hotels, gespecialiseerd in het promoten en adverteren van duizenden hotels wereldwijd. Reserveringen gebeuren altijd rechtstreeks in de hotels, aan prijzen die door de hotels zelf worden vastgelegd. BookYourHotel.org rekent dus nooit of te nimmer enige kost aan voor het gebruik van de website. De website is vandaag reeds in 5 talen beschikbaar en ook de diverse dochterwebsites (BoekUwHotel.be, BoekUHotel.nl, EuroHotels.fr, IhreHotelReservierung.de, ReserveSuHotel.org, ReservarSuHotel.es,...) zijn erop gericht om de adverterende hotels aan een zo ruim mogelijk publiek te laten zien.Onze HotelsWij promoten een zo breed mogelijke waaier van hotels: van de kleinste bed&breakfasts tot de grootste luxehotels, ieders smaak en budget komen aan bod. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers komen makkelijk in contact met het hotel waarnaar ze op zoek zijn. De hotels die adverteren op BookYourHotel.org proberen altijd om hun beschikbaarheden en hun prijzen zo ac

Hotel Husa Barcelona - Hotel prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Boekuwhotelbarcelona
Hotel Husa Barcelona - Hotel

€51.04