Aanbieding Hotel Hcc Taber - Hotel

Hotel Hcc Taber - Hotel
€45.90

Hotel Hcc Taber - Hotel

Hotel HCC Taber is gelegen in een modernistisch gebouw ontworpen door de beroemde architect Domènech i Montaner en is een van de beste opties in Barcelona. Het hotel beschikt over 92 volledig hervormde kamers (2007) met telefoon, satelliet-tv, gratis ADSL-verbinding, airconditioning, verwarming, minibar, kluis en complete badkamer met haardroger en dial-telefoon. Het biedt ook een ontbijtbuffet met verse producten op basis van fruit, vlokken, brood, sap, koffies etc, samen met de optie van een menu met warme gerechten, een bar met ontspannende sfeer, vergaderzalen, vusiness-centrum, Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimten, room service en wasserij. Zoekt u een leuk en goedkoop hotel, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Hotel Hcc Taber - Hotel

Aantal Sterren
3

Plaats
Barcelona

Land
Spanje

Soort Accomodatie
hotel

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €45.90 bij Boekuwhotelbarcelona.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

BookYourHotel.org is een online promotiekanaal voor hotels, gespecialiseerd in het promoten en adverteren van duizenden hotels wereldwijd. Reserveringen gebeuren altijd rechtstreeks in de hotels, aan prijzen die door de hotels zelf worden vastgelegd. BookYourHotel.org rekent dus nooit of te nimmer enige kost aan voor het gebruik van de website. De website is vandaag reeds in 5 talen beschikbaar en ook de diverse dochterwebsites (BoekUwHotel.be, BoekUHotel.nl, EuroHotels.fr, IhreHotelReservierung.de, ReserveSuHotel.org, ReservarSuHotel.es,...) zijn erop gericht om de adverterende hotels aan een zo ruim mogelijk publiek te laten zien.Onze HotelsWij promoten een zo breed mogelijke waaier van hotels: van de kleinste bed&breakfasts tot de grootste luxehotels, ieders smaak en budget komen aan bod. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers komen makkelijk in contact met het hotel waarnaar ze op zoek zijn. De hotels die adverteren op BookYourHotel.org proberen altijd om hun beschikbaarheden en hun prijzen zo ac

Hotel Hcc Taber - Hotel prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Boekuwhotelbarcelona
Hotel Hcc Taber - Hotel

€45.90
Hotel Hcc Taber - Hotel

€75.06