Aanbieding 9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis

9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis
€1759.00

9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis

Deze spectaculaire Verenigde Staten rondreis neemt u mee langs de meest indrukwekkende plaatsen en natuurspektakels van de oostkust inclusief verblijf in Manhattan (New York)! De reis begint in de bekendste stad van de Verenigde Staten, New York. Via Philadelphia, waar de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten werd getekend, reizen we door naar de regeringsstad Washington. Ook de Niagara Watervallen, één van de grootste en bekendste watervallen ter wereld, worden bezocht. De rondreis eindigt in de wereldstad New York. Geniet van het fenomenale uitzicht vanaf de Empire State Building, struin door de kleurrijke en levendige wijken Little Italy en China Town en sluit de avond in stijl af met een musical op het bruisende Broadway. U kunt uw reis per nacht verlengen in deze bijzondere stad. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Amsterdam

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Washington

Verzorging op basis van
dag 8 New York - Amsterdam

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1759.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
9 daagse rondreis New York Washington en de Niagara Watervallen - Groepsreis

€1759.00