Aanbieding 9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis

9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis
€1049.00

9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis

Een complete rondreis door Turkije van Antalya naar Istanbul! Een land met vele gezichten en daarom zo ontzettend verrassend! Gedurende deze rondreis zult u de veelzijdigheid van Turkije zelf ervaren. Maak kennis met de rijke cultuur, natuur, kunst, archeologie en historie van dit prachtige land! Via de badplaats Antalya reist u naar Cappadocië, één van 's werelds meest indrukwekkende natuurwonderen. Via Ankara, de hoofdstad van Turkije, reizen we naar Istanbul, één van de weinige steden ter wereld gelegen op twee continenten: Azië en Europa. U voelt hier een unieke mix van het moderne westen en de mysterieuze sferen van het oosten. Wilt u in korte tijd het “andere gezicht” van Turkije leren kennen en kennis maken met de klassieke schatten van dit prachtige land, dan zal deze 9-daagse rondreis u zeker aanspreken! Een afwisselende rondreis, die zeer compleet wordt aangeboden! U verblijft in comfortabele drie- en viersterrenhotels in tegenstelling tot reizen van andere aanbieders. Geniet van de Hoogtepunten van Turkije! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis

Land
Turkije

Vertrekdatum
dag 9 Istanbul - Amsterdam

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Cappadocië

Verzorging op basis van
dag 8 Istanbul

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1049.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
9 daagse rondreis Hoogtepunten van Turkije van Antalya naar Istanbul - Groepsreis

€1049.00