Aanbieding 8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis

8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis
€963.00

8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis

Tijdens deze 8-daagse rondreis door Marokko bezoekt u alle vier de Koningssteden Casablanca, Rabat, Meknès en Fès. De Koningssteden zijn oude de hoofdsteden van de dynastieën die in Marokko geheerst hebben in de afgelopen eeuwen. De rijkdom uit deze tijden is nog duidelijk zichtbaar aan de prachtige gebouwen, indrukwekkende medersa's en weelderige tuinen. Vanuit Casablanca reist u via Rabat aan de Atlantische Oceaan naar Meknès dat, met haar vele monumenten en paleizen, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Onderweg brengt  u ook een bezoek aan Volubilis, een Romeinse ruïne stad die tot in de 18de eeuw bewoond is gebleven en waar nog veel Romeinse mozaïeken te zien zijn. Uw bezoek aan Fès is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de geurende verfbaden van de leerlooierijen. Maar deze stad is ook bekend vanwege de prachtige tapijten en het kleurige aardewerk. De medina die al in de 11de eeuw haar huidige vorm heeft gekregen is ook door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard.U eindigt de rondreis in Marrakech waar u ruim de tijd heeft om rond te dwalen in de levendige souk en over het bekende plein Djemaa El Fna. Samen met uw gids maakt u een stadstour zodat u er zeker van bent dat u geen hoogtepunt hoeft te missen! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis

Land
Marokko

Vertrekdatum
Flight

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Meknès - Fès

Verzorging op basis van
Let op:

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €963.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
8 daagse rondreis Oosterse Betovering - Groepsreis

€963.00