Aanbieding 8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis

8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis
€1049.00

8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis

Jordanië is een betoverend land! Het heeft een boeiende geschiedenis, mooie landschappen en een vriendelijke bevolking. Tijdens deze rondreis zie je niet alleen Petra, de geheel uit steen gehakte Verborgen Roze Stad, maar per jeep bezoeken we ook de woestijn van Wadi Rum met zijn onwerkelijke stiltes. Bedoeïenen slaan hier al eeuwenlang hun tenten op. Ook wij zullen de magie van de woestijn beleven door één nacht te overnachten in een Bedoeïenenkamp! We vervolgen onze weg langs 'The Kings Highway' om vervolgens te kunnen zwemmen in het azuurblauwe water van de Rode Zee. Natuurlijk is een reis naar Jordanië niet compleet zonder een bezoek aan het laagste punt op aarde, de Dode Zee. Kortom, een reis waar je verzekerd bent van fantastische ervaringen! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis

Land
Jordanië

Vertrekdatum
Let op:

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Amman - Petra

Verzorging op basis van
dag 8 Dode Zee - Amsterdam

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1049.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
8 daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes - Groepsreis

€1049.00