Aanbieding 31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis

31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis
€2969.00

31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis

Deze rondreis Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden(beide t.w.v. circa € 280,- p.p.)! Deze rondreis voert u langs maarliefst vijf eilanden van de indrukwekkende Indonesische archipel. Ervaar de prachtige meren, felgroene rijstterrassen, wereldberoemde bouwwerken, houten huisjes, uitgestrekte stranden en vooral de bijzondere bevolking. En dit alles in één rondreis!  De start van uw reis is Sumatra, waar u onder andere een bezoek brengt aan het indrukwekkende Tobameer en échte orang-oetans kunt aanschouwen. Per vlucht op naar het eiland Java. Buiten de wereldberoemde Borobudur en interessante steden als Bandung en Jogjakarta worden er een aantal bijzondere treinreizen gemaakt, dwars door de rijstvelden. Door naar Sulawesi met haar prachtige landschappen en bijzondere dodencultuur. Wanneer u arriveert op het eiland Bali kunt u heerlijk genieten van het zwembad bij uw comfortabele hotel, de uitgestrekte stranden en het mysterieuze Ubud. Na een tocht per snelle ferry, is het specerijen eiland Lombok met verblijf in een uitstekend hotel met zwembad een waardige afsluiter! Indonesië is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden veelal liggen verspreid over de verschillende eilanden. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 10 Bandung

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Medan - Brastagi

Verzorging op basis van
dag 9 Jakarta - Bogor - Bandung

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2969.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
31 daagse rondreis Sumatra Java Sulawesi Bali Lombok - Groepsreis

€2969.00