Aanbieding 28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis

28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis
€2549.00

28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis

Deze prachtige rondreis neemt u mee langs alle hoogtepunten van Noord- en Zuid-India. Tussendoor kunt u genieten van de metropool bekende om de vrolijke Bollywoodfilms Mumbai en een aantal dagen heerlijk ontspannen aan het strand in de levendige badplaats Goa. India zal werkelijk iedereen doen verbazen met de adembenende tempels, het extreme verkeer en de gastvrije bevolking. Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies en ontbijt en reist u in een comfortabele bus. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis

Land
India

Vertrekdatum
Dag 9 Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Delhi - Mandawa

Verzorging op basis van
dag 8 Jaipur

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2549.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
28 daagse rondreis India van Noord naar Zuid - Groepsreis

€2549.00