Aanbieding 28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis

28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis
€3179.00

28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis

Prachtige 28-daagse complete Zuid-Afrika rondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg bezoekt u onder meer Pretoria en volgt u de adembenemende Panorama route. U logeert op de grens van het wereldberoemde Kruger National Park in een mooie lodge voor het echte 'Out of Africa' gevoel. In Swaziland maakt u kennis met de Swazi cultuur en via de Hluhluwe, St.Lucia en Durban reist u naar de imposante Drakensbergen op de grens met Lesotho. Aan de Wild CoastĀ kunt u heerlijk bijkomen aan het strand om vervolgens verder te reizen langs de Tuinroute met Addo Elephant National Park en het schilderachtige Oudtshoorn met zijn vele struisvogelfarms. Vervolgens bezoeken we het wijngebied met zijn vele Kaap Hollandse huisjes en eindigen we de reis in het fantastisch gelegen Kaapstad. Deze rondreis is gebaseerd op onze populaire 22-daagse Grand Tour Zuid-Afrika en aangepast aan mensen die graag op een wat rustiger tempo reizen. Tijdens deze reis overnacht u, met uitzondering van Durban, overal minimaal 2 nachten, waardoor u alle tijd heeft om optimaal van dit geweldige land te genieten! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis

Land
Zuid-Afrika

Vertrekdatum
dag 9 Swaziland - Hluhluwe

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Pretoria - Ohrigstad

Verzorging op basis van
dag 8 Swaziland

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3179.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
28 daagse Easy Going rondreis Grand Tour Zuid Afrika - Groepsreis

€3179.00