Aanbieding 26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis

26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis
€3799.00

26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis

Tijdens deze 26-daagse rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe bezoekt en beleeft u de hoogtepunten van zuidelijk Afrika. U komt aan in het prachtig gelegen Kaapstad om vervolgens via Namaqualand door te reizen naar Namibië. In Namibië ziet u onder andere de Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Etosha en Windhoek. Namibë is een fascinerend land met veel woestijn en prachtige natuur van ongelooflijke schoonheid. In Botswana slaapt u midden in het Moremi Game Reserve waar u ook diverse gamedrives maakt. De optionele boottocht over de Chobe rivier is ook een hele bijzondere ervaring. Tot slot eindigt uw rondreis bij een van de natuurwonderen van deze wereld, de Victoria Falls Zimbabwe. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis

Land
Zuid-Afrika

Vertrekdatum
dag 13 Swakopmund - Outjo

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 5 Kaapstad - Lamberts Bay

Verzorging op basis van
dag 11 en 12 Sesriem - Swakopmund

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3799.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
26 daagse rondreis Zuid Afrika Namibië Botswana Zimbabwe - Groepsreis

€3799.00