Aanbieding 26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis

26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis
€2979.00

26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis

Een indrukwekkende rondreis waarbij u vele onvergetelijke hoogtepunten van China zult aanschouwen en ervaren. Deze reis brengt u onder meer naar Beijing met zijn keizerlijke verleden, de wereldberoemde Shaolin tempel en het indrukwekkende Terracotta Leger in Xi'an. U maakt een meerdaagse cruise over de machtige Yangtze rivier, met zijn diepe kloven. Vervolgens naar de provincie Yunnan, aan de voet van de Himalaya met zijn kleurrijke bevolking. Guilin is één van de mooiste natuurgebieden van China bekend om de fascinerende kalksteenformaties. Eén van de hoogtepunten van de reis is ongetwijfeld de cruise over de Li-rivier naar Yangshuo. De idyllische omgeving van het Karstgebergte zorgt voor een bijzondere ervaring. De laatste dagen van de reis brengt u door in het Parijs van het Oosten: Shanghai. Tijdens uw rondreis door China verblijft u in comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Xi'an

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Beijing

Verzorging op basis van
dag 8 Xi'an

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2979.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
26 daagse rondreis Rijk der Draken - Groepsreis

€2979.00