Aanbieding 26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis

26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis
€2999.00

26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis

Een zeer uitgebreide rondreis door China en Tibet waarbij u reist in een klein gezelschap. In Tibet bezoeken we de heilige hoofdstad Lhasa met eeuwenoude tempels en het enorme ommuurde Potala paleis, oorspronkelijk de residentie van de Dalai Lama. Een hoogtepunt van uw rondreis is de spectaculaire treinreis van Lhasa naar Xi'an. De reis begint op 3.850 meter en gaat maar liefst tot 4.700 meter! In China bezoeken we het Terracotta Leger in Xi'an, het authentieke ommuurde stadje Pingyao en de wereldberoemde Grote Muur in Beijing. De rondreis eindigt in het oosten waar we Hangzhou met zijn romantische Westmeer en Shanghai bezoeken, een unieke mix van hypermodern en het verleden. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 12 Xi'an - Pingyao

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 4 Chengdu - Lhasa (Tibet)

Verzorging op basis van
dag 10 en 11 Xi'an

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2999.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
26 daagse rondreis Grand Tour China Tibet - Groepsreis

€2999.00