Aanbieding 25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis

25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis
€4399.00

25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis

Deze spectaculaire rondreis voert u in 25 dagen tijd letterlijk langs alle hoogtepunten van Zuid-Amerika. U bezoekt Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië; langs de toppen van de Andes komt u op grote hoogtes in Peru en Bolivia, en vervolgens ervaart u de schoonheid van uitgestrekte canyons en tropisch laagland in Argentinië en Brazilië. De rondreis begint in het Peruaanse Lima waar u een dag de tijd heeft om deze bruisende stad te ontdekken. Vervolgens vliegt u door naar de voormalige Inca-hoofdstad Cusco, en van hieruit reist u verder naar de Heilige Inca Vallei en de verborgen stad Machu Picchu. Via het prachtige Titicaca meer, het hoogste bevaarbare meer ter wereld, gaat u naar Bolivia alwaar u de hoofdstad La Paz bezoekt, om vervolgens naar Sucre te vliegen. Deze stad staat bekend om zijn aangename klimaat en koloniale pracht. Van Sucre gaan we naar Uyuni, vertrekpunt om de wereldberoemde Zoutwoestijn van Uyuni te bezoeken, dit is werkelijk één van de hoogtepunten van de reis. Op weg naar Salta in het noorden van Argentinië komt u langs indrukwekkende natuurpracht, zoals uitgestrekte dorre vlaktes, imposante canyons en veelkleurige rotsformaties met daartussen genestelde dorpjes. Dit is de wereld van de gaucho's, de Zuid-Amerikaanse cowboys. In Buenos Aires komt u weer in een totaal andere wereld terecht, namelijk die van prachtige architectuur, hip design en tango. Via wellicht wel de mooiste watervallen ter wereld, Foz de Iguazú op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay, vliegt u vervolgens naar Rio de Janeiro om uw reis aldaar te eindigen aan het altijd bruisende strand van Copacabana, onder toeziend oog van het immense Christusbeeld. U heeft de mogelijkheid om uw rondreis te verlengen in de bruisende stad  Rio de Janeiro of aan het strand van het idyllische Buzios. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis

Land
Peru

Vertrekdatum
dag 9 La Paz - Sucre

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Lima - Cusco - Heilige Inca Vallei

Verzorging op basis van
dag 8 Puno - La Paz (Bolivia)

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €4399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
25 daagse rondreis Hoogtepunten van Zuid Amerika - Groepsreis

€4399.00