Aanbieding 23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis

23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis
€2969.00

23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis

Een unieke rondreis voor Zuid-China waarbij u vele traditionele dorpen bezoekt en bovendien een groot aantal natuurwonderen ziet. U doorkruist het zuiden van China en reist van Xiamen in het oosten naar Chengdu dat centraal in China is gelegen. Na een bezoek aan de stad Xiamen en het charmante en koloniale eiland Gulanyu, bereiken we een hakka-dorp. Deze cirkelvormige huizen hebben meerdere woonringen en bieden onderdak aan soms wel honderd families. Deze unieke dorpen zijn kenmerkend voor het zuiden. Via de oudste stad van China, Canton, bereiken we Guilin en Yangshuo met zijn schilderachtige kalksteenformaties. U beleeft een unieke overnachting temidden van de prachtige 'drakenrug' rijstterrassen van Longshen. Vervolgens bezoekt u een Dong-dorp en Miao-dorp. Ook de grootste waterval van Azië, de Huangguoshu Waterval en een bezoek aan het Stenen Woud staan op het programma. De sfeervolle plaatsjes Dali en Lijiang zijn de volgende stop. Dali is schitterend gelegen aan de voet van de Azuurbergen en het enorme Erhai-meer. In de omgeving bezoeken we een traditioneel Xizhou dorp. Lijiang wordt omringd door de machtige bergen van de Himalaya. Ondanks dat u deze reis niet in Tibet komt, krijgt u toch een goede indruk van de Tibetaanse cultuur tijdens een bezoek aan het Tibetaanse dorp Zhongdian, dat in China is gelegen. Hier brengt u een bezoek aan het Songzhanli klooster, dat ook wel een kopie van het Potala Paleis in Lhasa wordt genoemd, bijzonder indrukwekkend.    De rondreis eindigt in Chengdu waar we uiteraard een bezoek aan de panda's zullen brengen. Deze reis ideaal voor reizigers die eerder in China zijn geweest en die het minder bekende China willen leren kennen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Longshen - Chengyang - Sanjiang

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Xiamen - hakka-dorpen - Meixian

Verzorging op basis van
dag 8 Yangshuo - Longshen/Ping'an

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2969.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
23 daagse rondreis Natuurwonderen Bergstammen - Groepsreis

€2969.00