Aanbieding 22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis
€2099.00

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis

Tijdens deze bijzondere rondreis ziet u het beste van Vietnam, Cambodja en Thailand! In het zuiden van Vietnam, kunt u genieten van indrukwekkende pagodes, kilometerslange zandstranden, de prachtige Mekong delta en de wereldstad Saigon. Vervolgens reizen we verder naar Phnom Penh, de schitterende hoofdstad van het nog onbedorven Cambodja. Natuurlijk bezoekt u ook de wereldberoemde tempels van Angkor! Via een mooie route door het platteland van Cambodja komen we bij de grens van Thailand. In het 'land van de glimlach' bezoeken we één van de meest fascinerende Aziatische steden: Bangkok. De reis eindigt aan de golf van Siam, waar u kunt genieten van zon, zee en strand. Tijdens de rondreis verblijft u in goede hotels en is Nederlandssprekende reisleiding aanwezig. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis

Land
Vietnam

Vertrekdatum
dag 11 Can Tho - Chau Doc

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Ho Chi Minh City

Verzorging op basis van
dag 10 Ho Chi Minh City - Can Tho

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2099.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Vietnam Cambodja Thailand - Groepsreis

€2099.00