Aanbieding 22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis
€2159.00

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis

Indrukwekkende en uitgebreide rondreis door het oude Indochina. Vietnam en Cambodja, twee bijzondere bestemmingen met een heel eigen karakter. In het prachtige Vietnam is deze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het noorden ziet u het schilderachtige Halong Bay en verblijft u in Mai Chau midden tussen de bergstammen. Na bezoek aan de keizerlijke hoofdstad Hué zien we het historische stadje Hoi An, met kronkelende straatjes en een kleurige markt. In het zuiden verblijven we in Ho Chi Minh City en bezoeken we de vruchtbare Mekong Delta. In Cambodja begint onze ontdekkingstocht in de hoofdstad Phnom Penh, waar we met het traditionele vervoersmiddel de cyclo de stad ontdekken en de indrukwekkende Killing Fields zien. Ook nemen we een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Cambodja en zien we natúúrlijk het wereldberoemde Angkor tempelcomplex.   Een unieke reis! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis

Land
Vietnam

Vertrekdatum
dag 9 Hué - Hoi An

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Hanoi

Verzorging op basis van
dag 8 Hué

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2159.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Vietnam Cambodja - Groepsreis

€2159.00