Aanbieding 22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis

22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis
€2199.00

22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis

Ontdek de schoonheid van Thailand, Laos en Cambodja tijdens deze zeer complete rondreis. We reizen langs dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en u wordt verwelkomd door de nieuwsgierige bewoners. We bezoeken prachtige steden die een koloniale sfeer uitademen en laten ons overweldigen door de serene rust in de tempels, met als hoogtepunt Angkor Wat in Cambodja. We eindigen de reis aan het strand van de koninklijke badplaats Hua Hin. Een schitterende reis door de meest fascinerende landen van Zuidoost-Aziƫ. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 10 en 11 Luang Prabang - Vang Vieng

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 9 Luang Prabang

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2199.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Thailand Laos Cambodja - Groepsreis

€2199.00