Aanbieding 22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis

22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis
€2149.00

22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis

Deze schitterende 22-daagse Indonesië rondreis laat u het beste zien van Sumatra, Java en Bali. Op Sumatra bezoekt u bijvoorbeeld Medan, het Tobameer, het Panti natuurreservaat en de Minangkabau Hooglanden. Vervolgens vliegt u naar Jakarta waar we onze tocht voortzetten langs Bandung, Jogjakarta, de Bromo-vulkaan en Kalibaru. De laatste dagen kunt u heerlijk relaxen op het zonovergoten eiland Bali. U verblijft hier in een comfortabel strandhotel met zwembad op basis van logies en ontbijt.Tijdens de rondreis reizen we in een comfortabele aircotouringcar. U verblijft in prima hotels. Er zijn veel data met gegarandeerd vertrek ! U kunt voorafgaande aan deze reis vier dagen verlengen naar Bohorok, hier vindt u orang-oetans en prachtige jungle (zie extra opties)! Indonesië is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden veelal liggen verspreid over de verschillende eilanden. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Deze rondreis Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden(beide t.w.v. circa € 230,- p.p.)!Bij vertrek op 16 juli 2014 dient u rekening te houden met een afwijkend programma in verband met de drukte rond Idul Fitri. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 9 Jakarta - Bogor - Bandung

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Brastagi - Tobameer

Verzorging op basis van
dag 8 Jakarta

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2149.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Sumatra Java Bali - Groepsreis

€2149.00