Aanbieding 22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis

22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis
€2099.00

22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis

Deze unieke rondreis door Zuidoost-Azië is inmiddels een topper uit het aanbod van FOX Vakanties. De mooiste tropische eilanden van de Andaman Zee; Penang, Langkawi, Phi Phi eilanden en Phuket! U ziet het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het tropische zuiden van Thailand. Kijk snel bij ons reisprogramma om te zien welke hoogtepunten u allemaal zult beleven! Tijdens uw rondreis logeert u in comfortabele en verzorgde hotels op basis van logies en ontbijt. U reist in een aircotouringcar en er is een Nederlandssprekende reisleider / FOX-ambassadeur aanwezig.   Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis

Land
Maleisië

Vertrekdatum
dag 9 Cameron Highlands

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Singapore - Malacca

Verzorging op basis van
dag 8 Taman Negara National Park - Cameron Highlands

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2099.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Singapore Maleisië Thailand - Groepsreis

€2099.00