Aanbieding 22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis

22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis
€2139.00

22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis

Rondreis Indonesië op basis van halfpension en inclusief entreegelden(beide t.w.v. circa € 175,- p.p.)! Schitterende rondreis door Indonesië waarbij we drie prachtige eilanden combineren. We ontdekken de hofcultuur van Java, zijn getuigen van de indrukwekkende dodencultuur van Sulawesi en genieten van het bijzondere Godeneiland Bali. Onderweg passeren we het prachtige landschap. Op Java bezoeken hoogtepunten als Borobudur en steden als Bandung en Yogjakarta. Op Sulawesi reizen we naar Tana Toraja, bekend om haar mysterieuze dodencultuur, zeer bijzonder! Na uw indrukwekkende verblijf op Sulawesi kunt u gaan genieten van het godeneiland Bali. Ook hier valt nog volop te ontdekken! U verblijft hier in een uitstekend hotel met zwembad zodat u heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand! Deze rondreis is inclusief entreegelden en op basis van halfpension! Indonesië is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden veelal liggen verspreid over de verschillende eilanden. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 11 Surabaya - Makassar

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Jakarta - Bogor - Bandung

Verzorging op basis van
dag 10 Batu - Surabaya

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2139.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Java Sulawesi Bali - Groepsreis

€2139.00