Aanbieding 22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis
€2399.00

22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

Prachtige 22-daagse complete rondreis door Zuid-Afrika, u begint in Johannesburg en eindigt in Kaapstad. Onderweg bezoekt u onder meer Pretoria en volgt u de adembenemende Panorama route. U logeert aan de rand van het wereldberoemde Kruger National Park, in het kleine koninkrijk Swaziland, Durban gelegen aan de Indische Oceaan en in de indrukwekkende Drakensbergen. Verder brengt de reis u langs de ongerepte Wild Coast, de prachtige Tuinroute, het schilderachtige Oudtshoorn, een struisvogelfarm, de Wijnroute, Kaapstad en nog veel meer! Gedurende de rondreis verblijft u in goede comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

Land
Zuid-Afrika

Vertrekdatum
dag 9 Hluhluwe - St. Lucia - Durban

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Pretoria - Ohrigstad

Verzorging op basis van
dag 8 Hluhluwe - Hluhluwe Wildreservaat

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Grand Tour Zuid Afrika met British Airways - Groepsreis

€2399.00