Aanbieding 22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis

22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis
€2419.00

22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis

Deze uitgebreide rondreis is de meest complete rondreis door West Amerika in rustiger reistempo. Deze rondreis begint in Los Angeles. Na een bezoek aan Hollywood en de chique Rodeo Drive, reist u naar San Diego. Deze stad is bekend van de pretparken, San Diego Zoo en  ook het sfeervolle Gaslamp Quarter is zeer de moeite waard. Via het historische Phoenix bereiken we tal van natuurwonderen; de Grand Canyon, Monument Valley, Arches National Park, Capitol Reef, Bryce Canyon en Zion National Park. Tijdens deze rondreis verblijft u twee nachten in de fantasiestad Las Vegas. Na een rit door de woestijn bereikt u de reusachtige Sequoia Trees en het wonderschone Yosemite National Park. Ook brengen we een bezoek aan de Wine Country, het hart van de Californische wijnindustrie. Na een verblijf in de mooiste stad van Amerika; San Francisco, reizen we langs de ruige Pacifische kust naar Monterey. We reizen verder zuidwaarts via Santa Barbara en Santa Monica naar Los Angeles, waar de reis eindigt. Een zeer complete en veelzijdige rondreis die u elke dag weer zal verrassen! Deze rondreis heeft een rustiger reistempo, een hoog kwaliteitsniveau en entreegelden ter waarde van € 90,- zijn ingebrepen in de reissom. De driesterrenhotels waar u tijdens de rondreis zult overnachten zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een centrale ligging en bevinden zich in de buurt van de nationale parken. Daarnaast vliegt u non-stop met KLM naar en vanuit de VS. U heeft keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata. U kunt de reis per nacht in Los Angeles, in een strandhotel in Redondo Beach of in het bruisende Santa Monica verlengen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Moab

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Los Angeles - San Diego

Verzorging op basis van
dag 8 Grand Canyon - Monument Valley - Moab

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2419.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Grand Tour West Amerika - Groepsreis

€2419.00