Aanbieding 22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis

22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis
€1349.00

22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis

Zeer complete rondreis van Noord naar Zuid Thailand! Onze meest uitgebreide reis voor iedereen die het mooiste van Thailand wil zien en beleven! Een perfecte combinatie van hoogtepunten, voel de eeuwenoude Thaise cultuur in de indrukwekkende tempels van onder andere Ayutthaya en Sukothai en ontspan in de natuur bij de beroemde River Kwai en in het prachtige groene noorden van Thailand: het gebied van de bergstammen. Struin door de straatjes van Chinatown in Bangkok en verbaas u over het gekrioel van bootjes op de drijvende markt. Zuidwaarts rijdend komen we de mooiste tropische stranden tegen, met als hoogtepunt de adembenemende baai bij Krabi. Uitrusten op het eiland Phuket, waar u per nacht kunt verlengen. Een fantastische rondreis door Thailand! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 11 Chiang Rai - Sukhothai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 en 4 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 10 Chiang Rai

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1349.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Gouden Lotus tm 26 december 2014 - Groepsreis

€1349.00