Aanbieding 22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis

22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis
€1449.00

22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis

Een zeer uitgebreide en complete 22-daagse rondreis door Thailand. Inclusief entreegelden en alle data gegarandeerd vertrek! U bezoekt met onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand. Enkele hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de bruisende wereldstad Bangkok, de prachtige natuur bij de River Kwai, de bekende langnekstammen in de Mae Hong Son-vallei en de eeuwenoude cultuur terug te vinden in Sukothai en Ayutthaya. Na alle overweldigende indrukken kunt u heerlijk bijkomen aan het zwembad van ons fantastische viersterrenresort in Cha-Am/Hua Hin. Onderweg verblijft u in uitstekende hotels op basis van halfpension en reist u in een luxe aircotouringcar. In uw strandhotel verblijft u op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 11 Chiang Mai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 en 4 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 10 Mae Salong - Chiang Mai

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Emerald vanaf 4 januari 2015 - Groepsreis

€1449.00