Aanbieding 22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis

22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis
€1449.00

22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis

Deze 22-daagse rondreis door Thailand is afgeleid van de absolute bestseller van FOX Vakanties. Een fantastische kennismaking met het Land van de Glimlach en haar gastvrije bevolking. De reis geeft u een perfect beeld van de verschillende kanten van deze fascinerende bestemming. Naast de vele excursies die zijn inbegrepen, heeft u overal voldoende tijd om zelf op pad te gaan. Natuurlijk verblijft u in goede hotels mét zwembad, zodat u ook tijdens de reis lekker kunt ontspannen.U ziet de hoogtepunten zoals de bruisende stad Bangkok met het indrukwekkend Koninklijk Paleis, de groene natuur rondom River Kwai en de bergstammen in het noorden van Thailand. We brengen een bezoek aan de Gouden Driehoek, waar Myanmar, Laos en Thailand samenkomen en eindigen de rondreis met een aantal heerlijke dagen in een viersterrenresort in Cha-Am/Hua Hin aan de Golf van Siam. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis

Land
Thailand

Vertrekdatum
dag 9 Sukothai

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Bangkok

Verzorging op basis van
dag 8 Ayutthaya - Phitsanulok - Sukothai

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse rondreis Easy Going Noord Thailand - Groepsreis

€1449.00