Aanbieding 22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis

22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis
€1589.00

22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis

Deze schitterende 22-daagse Indonesië rondreis laat u Java zien met volop tijd om te genieten van de bijzondere plekken die het eiland rijk is. Zo bezoeken we onder andere één van de zeven wereldwonderen: de Borobudur. Daarnaast ziet u ook de steden Bandung en Jogjakarta en de Bromo-vulkaan. Vanaf Java gaan we per boot naar het eiland Bali, voor enkele heerlijke stranddagen in een prachtig resort met zwembad. En ook op Bali valt genoeg te ontdekken! Tijdens uw rondreis reist u per luxe aircotouringcar en verblijft u in comfortabele hotels. Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Deze rondreis Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden(beide t.w.v. circa € 215,- p.p.)!Bij vertrek op 20 juli 2014 dient u rekening te houden met een afwijkend programma in verband met de drukte rond Idul Fitri. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis

Land
Indonesië en Bali

Vertrekdatum
dag 11 en 12 Jogjakarta - Batu/Malang

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Jakarta - Bogor - Bandung

Verzorging op basis van
dag 8 t/m 10 Jogjakarta

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1589.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
22 daagse Easy Going rondreis Java Bali Tempo Doeloe met Garuda Indonesia - Groepsreis

€1589.00